сбинка: фейсбукАмериканският държавен глава Доналд Тръмп заяви, че лидерите на Сърбия

...
сбинка: фейсбукАмериканският държавен глава Доналд Тръмп заяви, че лидерите на Сърбия
Коментари Харесай

Тръмп: Сигурен съм, че заслужавам Нобел за мир

сбинка: фейсбук

Американският държавен глава Доналд Тръмп съобщи, че водачите на Сърбия и Косово са се прегърнали Белия дом и е прелестно да бъдат видени в тази обстановка, когато са постигнали съглашение за нормализиране на икономическите връзки.

На протест в Пенсилвания президентът на САЩ отново приказва за посредничеството си сред Сърбия и Косово, както и сред Израел и арабския свят, като акцентира пред гласоподавателите, че носи мир на конфликтните страни и насочи остри рецензии към водещите американски медии, че неглижират това.

" Косово и Сърбия се убиваха взаимно в продължение на доста години, те просто се убиваха, те не се обичаха, както и израелците и палестинците. Търгуваме с двете страни, тъй че имаме известна власт.  Казах им, дано да сключим договорка и да създадем стопански мир и мир като цяло. Те пристигнаха в офиса ми, с цел да подпишат. Прегърнаха се, беше прелестно да ги видя. Спасихме доста животи ", сподели Тръмп нощес.

 

Миналата седмица на протест в Северна Каролина Тръмп бе безапелационен, че заслужава Нобелова премия за мир за прекъсването на " всеобщите убийства сред Сърбия и Косово ", съобщи БГНЕС.

 

" Сигурен съм, че ще последва Нобелова премия за мир. Спираме всеобщите убийства сред Косово и Сърбия.  Те се избиваха толкоз доста години. Сега ще спрат да се избиват взаимно. Знаете ли, те са го правели стотици години, въпреки и под разнообразни имена ", сподели Тръмп преди 10 дни.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР